... OCH JAG HAR INTE GLÖMT

Jag mår så jäkla bra, är lycklig och glad. Enda problemet är att jag är så trött, så fruktansvärt trött!
Idag sammanlagt har jag sovit 17 timmar och kunde sova flera timmar till. Vet inte riktigt vad som gör mig så trött, skoltrött kanske eller bara trött.

På måndag börjar min lärlingsutbildning i Borås och jag är så förväntasfull, hoppas jag känner mig tillräckligt utvilad..

EH JAG ÄR INTE RÖDHÅRIG LÄNGRE


OBSERVANTA IDIOTER

Söker du lojalitet, samvete och respekt så har du inte kommit rätt.

Imorgon ska jag förhoppningsvis beställa ny tatueringstid, hoppas verkligen på det så innerligt!
Jag och Nathalie ska käka spice and rice, sen till studion och efter det hem och klippa page på henne, :) om hon inte ändrar sig vill säga.

Mina ben värker efter att ha gått runt sen kl 06 - 22 + ett boxningspass, är helt slut, så trött så man inte orkar sova. Hel nördigt!!

Och en sista sak, jag vet fortfarande inte om jag ska göra dreads eller klippa kort, då menar jag kort till axlarna, uppklippt, snelugg och polisong, get it?

SAKNADDREADS

Haha, jag har pratat med en utav mina frisörlärare och hans ska nog göra dreads på mig.
Måste bara bestämma mig först, vad tror ni?

Behöver hjälp med en sak också!! Behöver hjälp att hitta en etta i borås, någon som har något tips?

JAG ÄLSKAR SE ER LÉ JAG ÄLSKAR HÖRA ER SKRATTA JAG ÄLSKAR ALLT MED ERJag älskar er något så otroligt, om vi skulle splittras någon gång så vägrar jag leva.
Förlåt för allt jag gjort och min aggression, men det är svårt att visa något när man kan förlora det lika snabbt.
Jag ångrar allt jag gjort och sagt mot er er

People always leave

RED IS THE NEW BLACKDessa ska få ett hem! :D

JAG SKULLE GÄRNA HA DIN KÄRLEK, MEN JAG VÄNDER HÄR, FÖRLÅT MIG

.


OH DEAR GOD, TAKE AWAY THE UNBELIVBLE PAIN

Jag går ju runt med två ihop tejpade fingrar, min stackars kota gick ur led och fick en spricka i fingret.
Det hände i torsdags, vad!? det får ni inte veta..

Men fredags åkte jag och min mamma till läkarstationen för att kolla hur det gått, och det kom en dansk jätte trevlig sjuksköterska för att kolla på det, och hon klämde lite här och var och sen skulle hon sätta kotan tillrätta.
Och mother sweet gaylord vad ont det gjorde, ville bara skirka rätt ut och dunka huvudet i väggen.
Hon tyckte vi skulle till akuten i borås för att kolla om det var brutet så då åkte jag och min pappa in och fick gå till röntgen på dirren som visade en spricka..
Sen väntade vi i två timmar på en doktor som skulle berätta då hur det gått osv. och han sa att sprickan lett till en ledbands skada. Sen efteråt kommer, IDIOTEN med en jävla NÅL och började sticka in den i fingret. ännu en gång, mother sweet gaylord vad ont det gjorde!

Och eftersom dem inte kan gipsa fingrar får jag gå runt med två ihoptejpade istället.

Tidigt idag tog jag av tejpen för att kunna klippa, och det första som händer känner jag bara hur det knäcker till och blir nästintill livrädd så tar tag i fingret och vikar till det så klick, gick all smärta över. Hände samma sak när jag skulle byta tejp, oh lord vad jag lever i smärta just nu. Har haft så sjukt ont i fingret sen i lördags eftersom jag vurpa och landade på det..PUSS PÅ DIG MITT ÄLSKADE ANVÄNDBARA FUCK YOU FINGER, HOPPAS DU BLIR SOM VANLIGT IGEN.

RSS 2.0