BEROENDE

Jag tror mitt godisberoende överskridit gränsen tillräckligt. Jag har inte ätit godis eller chips sen i lördags så både inatt och förrgår natt har jag vaknat upp mitt i natten och vart oerhört sugen på godis eller chips. Och jag har vaknat upp i panik både morgorna i panik för jag inte ätit det.

Så nu är det nog dags att börja trampa ner på det, innan det går  verkligen överstyr.

Så nu lovar jag mig själv att jag inte ska äta godis, chips eller dricka läsk (förrutom coca cola light) på en månad. Det svåra blir väl att komma ihåg det.


Lifes good :D


GYMNASIEVALET

I Juli fick jag reda på att jag kom in på mitt andrahands val Frisör lärling(lärling menas med att jag är i frisörsalong två dagar i veckan och lär mig allt därifrån) på John Bauer, först blev jag lite besviken eftersom mitt förstahands val var styling på almås. Men sen kom jag på, fyfan vilken möjlighet komma ut i ''arbetslivet''. Och det menas ju med också att jag bara är i skolan tre dagar i veckan, mindre plugg, Perfekt. så jag vande mig vid tanken och var glad över att jag fått möjligheten. 
   Så blev det den 19 augusti och jag gick upp kl 6 och sen tog tjugo i åtta bussen in till john bauer, alla var väl spända och endel nervösa men just då tyckte jag det kändes som en bra klass, bra skola, bra linje, allt klicka.
    Sen på kvällen när jag var påväg till match ringde min mamma och sa att dem ringt från intagningsnämnden och sagt att jag hade kommit in på styling och att jag hade till kl halv åtta till morgonen därefter att bestämma mig.
Och jag fick en sån jävla ångest!!! hade ingen aning om vad jag skulle välja.
På bussen kl 7.30 morgonen dagenefter ringde vi till dem och sa att det var för svårt att välja och att jag gärna vill gå till almås någon timme till klassen och träffa på dem alla och sen därefter bestämma, och det var okej. Så jag fick till kl 10.00 på mig.
Så jag tog bussen till almås gick till klassen var där till klockan tio, gick runt med deras mentor och kollade på klassrummen osv.
Sen kl 10.00 gick jag till SYV kristina tror jag hon hette? och jag hade verkligen inte en jävla aning vad jag skulle ta, fick sån panik det sista och tackade nej till styling..  Sen åkte jag till Alidebergs badet där klassen och alla andra nya john bauer ettor var. Hade och har fortfarande sjuk ångest över om jag gjort rätt val eller inte, så var till stor del frånvarande hela dagen.

Jag hoppas innerligt att jag gjort rätt val, att klassen är bra, och att salongen är bra. Annars har jag bara ett alternativ att hoppa av..... Men får ge allt en chans nu, ska försöka vara så positiv som möjligt.


MO HA HA

Det här gott folk ,ska bli så ÄCKLIGT jävla kul! :D


FUCK IT I FAKED IT AREN'T YOU PROUD?


VEM HAR SAGT ATT DET SOM INTE ÄR RÄTT ÄR FEL?

Jag hängde med till Falkenberg, och det innebär en massor av chips, godis och dricka, min passion.
Min lilla Hampus blev så glad när han fick reda på att jag skulle med, och det glädje mig.
Så här sitter vi bakom pappas bärbara data och skriver lite, är jätte trötta och svettiga efter att blivit jagade av deras lilla hundvalp Dixxie, en riktigt söt Dixxie också.

Haha!! skickade nyss ett mms till Felle där jag lyfter upp Hampus i kalsongerna i ena handen, jag vet tamej fan hur man ska roa sig!

.........Nu kom lilla Tessi och sitter här med oss också, :)

Nepp nu ska jag lägga mig och fantisera om min dröm prins, sen blir det tacos.


SHOULD I STAY OR SHOULD I GO

Imorgon kanske jag, mamma, Alex min lillebror, mina två mostrar Ann-Sofie och Helen, Hampus, Tess, Rasmus och mormor till Falkenberg. Har inte riktigt bestämt mig ännu om jag ska med eller inte, det är i och försej bara en natt men jag vill inte missa något nu sista veckan på sommarlovet. Jag har ju somsagt oftast oturen att när jag är i Falkenberg så är det dem dagarna det alltid händer något kul här i tråkiga Svenljunga.
Vi har typ som tradition att åka till stugan att sova där och det är alltid lika kul att få roa sina små kusiner, vilket som inte är så svårt.

 

ATT KUNNA SPELA PIANO ÄR SÅ JÄVLA MÄKTIGT


TU ES ILLE VIR - DU ÄR DEN MANNEN

Det sägs att lycklig är den som förstår händelsers orsaker, det är var ditt beslut men jag avslutade det.
   Jag är trött att andra ska behöva påminna mig och att jag själv inte fattat än, och jag blir så fruktansvärt irriterad och ilsken av att ligga uppe och tänka på det varje natt. Jag försöker alltid att undvika att tänka och sätter alltid på Grey's and Anatomy eller Vänner men det är så jobbigt att veta att den personen som får en att släppa allt i några sekunder med hjälp av bara en kram inte längre varken vill eller har lusten att ställa upp längre finns där.

JAG ÄLSKAR MIN NYA DESIGN

Gjord av; jullanjb.blogg.se
Tack så jääävla mycket! :D

DET ÄR SKRÄMMANDE VAD JAG SLÖSAT MIN TID

Du kallade det vi hade dysfunkinellt alltså icke fungerande och det är bara så deprimerande att du inte kunde informerat det lite tidigare.


FUCK WHAT I DID, IT WAS YOUR FAULT SOMEHOW

Såhär säger jag då....

Fellefesk

Felle och hennes mamma :)

IBLAND BLIR JAG SÅ STOLT ÖVER MIG SJÄLV

jp säger:

och det värsta är att när man hittat det lilla som är bra med dem accpeterar man det som är dåligt, och det är då man vet att man ska släppa taget.



FY FAN VAD SUGEN JAG ÄR ATT SKAFFA MIG EN TILL TATUERING


RSS 2.0