ÖVERDRIVER KONSUMATION

Nu jobbar jag, Amanda, Linda och Moa med hur olika produkter påverkar mijön och eftersom jag är en sjuhelvetes jävla bra ''tänka mig in i min egen värld'' så hann dem andra ta de produkterna som är I N T R E S S A N T A att forska om. Jag fick perma FUCKING nent!

Just nu förtillfället sitter sofia här och ger mig information om att hon måste gå på toa för att hennes tuggumi innheåller laxerande effekt.

YOU WANNA LOOK BACK AND REMEMBER YOUR CHOICES AND WICH WAY YOU TOOK











Stackars lilla dumma dig


CUTE TIFFANY

Att klippa page på Tiffany idag stod väldigt högt på listan och det blev gör fint! Fick även mer information om att jag måste helt enkelt byta klass, så snackade med en väldigt söt tjej från deras klass så vi får se hur det går. Fick också det klart för mig att jag ska ha frisör teknik med tvåerna för att få så mycket inlärt så fort som möjligt. Utmaningar är uppåt! Ikväll blir det friskis och svettis med min enäggs (som klasskompisen bredvid mig så fint kallar det).

WHEN THE MADNESS STOPS THEN YOU WILL BE ALONE

She said, "I can help you, but what do you say?" 
Because it's not free baby, you'll have to pay
You just keep me contemplating, that your soul is slowly fading



ÄLSKADE LILLEBROR

Du är mer älskad än vad du tror, jag älskar allt med dig.


NOTHING COMPARES TO YOU









 


JAG VET DU KOMMER SE DET HÄR

VIKTOR ÄR SÅ JÄVLA JOBBIG!

Jag tänker inte prata med dig förän du gått in på hotmail och skickat den jävla diagram bilden till mig, du kommer få ett helvete på 3 år!

RIKTAT TILL FELICIA

Pikascu jag behöver dig!


TATTED UP

Mitt sug efter ny tatuering är obeskrivlig, så nu frågar jag er på vilket ställe av kroppen skulle passa mig?
Sidan
Handen
Skuldran




I PROBABLY WOULDN'T IF I COULD

Denna dag, denna out fucking -standing dag!

Som en stor överdos av överskattade förkortningar som RLONF - Roll loughing on the floor.. eller något liknande. Med en massa predikande tvreklamer och godissug, sitter jag nu här i min väldigt stor och översköna soffa med min laptop vi fått utav John Bauer. Just för tillfället letar jag efter en kanske så kallad tröja eller klänning i oversize.  


Fan man ser ju inte skillnad på dem, men i en ung. sån klänning som blondinen.. utan leggins och ett högklackat till det. Så fruktansvärt snyggt! Så om ni vill hjälpa en desperat 16-åring så varsågod droppa in kommentarer!

Vill söka jobb också, men jag hade helst velat jobba som bartender men jag antar att jag får vänta i två år. Tyvärr! Ska sova igenom 2010 och när det sen blivit 2011 så blir jag myndig.. TADA!


PAPPAS JÄVLA IDÉER

Haha, min pappa visade ett klipp från youtube och säger hela tiden; Fan att vi gifte oss så tidigt.
Han fick verkligen gåshud när han såg detta.

Min lilla pappa....


I'M BACK

Tillbaka i skolan idag då, det är en jämförelse med att spy galla och tycka synd om sig själv när man ligger hemma och är enligt sig själv dödssjuk.

    Vill hellre ta min frisör docka och dunka dess huvud i frisörbordet och skrika vilken oerhört dålig kund hon är och vilken avskyvärd attityd idioten har! 

NU KOM MIN MENTOR IN OCH SA ATT VI SLUTAR EFTER DENNA LEKTIONEN!!!!!!!!! DIIISCO, som sheila ropa, haha!

  


AUTOMATISK SENTIMENTAL AV SJUKAN

Idag har jag verkligen gjort allt för att undvika att göra skolarbete.
Blir irriterad på mig själv när jag inte hanterar skolan på rätt sätt och bara skjuter upp allt hela tiden. 
Det är ju inte det att jag inte klarar av skolan för det går skit bra när jag koncentrerar mig men orken, motivationen är = noll. 

Jag mår så jävla bra förtillfället bortsett från att jag är sjuk. En liten anledning till lyckan är kanske för att jag och Felicia blev kontaktade idag förfrågning på en sak nästa Lördag, men det kan jag inte berätta ännu. Ska bli riktigt jävla kul!  

Ska in till Borås imorgon när Felicia slutat skolan och ta en fika, vet redan nu att jag kommer ta en räksallad och folket som läser detta kan väl tipsa på ett mysigt café med goda sallader.

Nej nu ska jag snyta mig i min pappas fejja för han orsakat min tillfälliga tinitus med hjälp av skrik, glåpord och klappningar, ingen som har missat Sveriga - Malta idag antar jag. Själv så tog man en promenad med hunden istället enda utvägen till ännu mer bråk som redan orsakats...

Hojhoj!

SJUK


Ingen skola för mig idag, vaknade inatt av att jag hade så ont i halsen och imorses var det då inte så mycket bättre. Första gången på riktigt, riktigt länge vart jag hemma från skolan. Det sista i nian var jag väl bort endel, men det var ju bara p.g.a att jag inte sov något. Så då fick de sista lektionerna av dagarna gå till spillo.

    Förtillfället trivs jag som bäst på john bauer på måndagar och tisdagar, för just nu September ut ska jag och den andra lärlingen Johanna vara med våra klasskamrater på frisörteknik dem dagarna. För sen i Oktober ska vi ut i en salong tillsammans och det ska bli riktigt kul, ett + i kanten att vi fick välja om vi fick själva om vi skulle komma till samma salong eller enskilda och det blev samma, Johanna som är så söt! :) Hört lite smått och gott från vår mentor att det förmodligen blir på Helen's beauty center, fan vad gött!

    Vill också tillägga i detta inlägg att jag har världens bästa person som bor två hus ifrån mig. Hon ringde mig i lördag morses vid 4 och berättade massa fina saker, och det är så fruktansvärt skönt att höra från en person som betyder världen för en. Tack för allt Felicia, jag älskar dig!



DENNA BLIR MIN SNART


RSS 2.0