SEE, THEY DON'T KNOW THAT WE KNOW THEY KNOW WE KNOW!

Försvinner in i Vänners värld nu, världens bästa tv-serie. Världens finaste Jennifer Aniston. Sista gången vi somnar 2010, imorgon är det nyår och jag ska tillbringa den med Älskling i Öxabäck. Mintun ska med, black mint, och klackarna ska på. Ska även låta min mormor rulla håret på mig imorgon, som jag också färgat idag, lika fint rött. Älskar det röda. Å, jag är så taggad!
Come on Ross, you're a paleontologist, dig a little deeper.


OKLART

Några få ärenden dagen innan nyår sådär, middag hos farmor med älskling och lillebror, mums.
Ska kolla en sista gång efter nyårs kläder, har ett litet ljus av hopp inom mig kvar. Var i Kinna igår för att i sista minut hitta en nyårs outfit, men inga vidare framgångar, blev bara ett par skinnshorts rikare.
Nu ligger jag, älsklingen och min lilla vovve och trängs i sängen, nu ska jag mysa. 

BARBERARE

Klippte båda mina bröder för någon dag sen, och idag blir det färgning, både jag och mamma ska göra vårat hår lite fräschare igen. Med eller utan dessa fördömda utväxter, dem ska bort! Mamma får bli något steg mörkare medans jag behåller min fina röda 4.6:a.
Jag har köpt till mig själv från mina föräldrar i julklapp, en korsett från H.M och kostymbyxor från veromoda. Tänkte bryta traditionen med att alltid ha klänning till nyår, lite abberation. Men får se hur det blir med detta. Kan aldrig riktigt bestämma mig förrän man står med frisyren och sminket färdigt. Nej, nu hinner jag inte, rädda willy 3 med lillebror nu.

PIRATER

Den alldeles för överfyllda sängen med rentvätt borde jag ta itu med nu, snarast. Men jag tror jag vill gå och sätta mig i soffan med min familj istället, läsa en bok kanske, ifall de ska kolla på alla dessa dåliga filmer. Jag röstade att få se Pirates... med Kapten Jack Sparrow men det gick dessvärre inte igenom. Åh, Kapten Jack Sparrow.


RSS 2.0